Graaf d’Ursellaan 20 – 8300 Knokke-Heist – 050 51 13 86

GDPR

Privacy & GDPR

Mer Sauvage houdt privacy hoog in het vaandel. Wij houden enkel de email-adressen van onze bezoekers bij die vrij hun emailadres ingevuld hebben op de aankoopkortingbon voor een volgende aankoop. Dit betekent dat ze reeds een tweede keer bij ons in de winkel geweest zijn en pas dan hun email-adres opgegeven hebben. De klant is hoegenaamd niet verplicht zijn emailadres in te vullen en doet dit op eigen initiatief, wat aangeeft dat hij/zij graag mails met betrekking tot marketing-/kortingsacties ontvangt.

 

WELKE DATA ?

Wij houden een minimum aan data bij van onze bezoekers enkel met het oog op het opbouwen van een e-mail adressenbestand voor marketingdoeleinden.

We houden concreet bij:

  • Mailadres van de bezoeker

 

Wij slaan geen adresgegevens van bezoekers op .

 

HOE HOUDEN WE DIT BIJ ?

Deze data worden bijgehouden op een beveiligde webserver, in een voor het grote publiek niet toegankelijke mySQL database.

Wij delen nooit klanteninformatie, de opgeslagen gegevens zijn enkel bedoeld voor intern gebruik.

 

EMAIL NIEUWSBRIEF

Wie dus zijn desbetreffende emailadres op onze aankoopbon invult, geeft de mogelijkheid om zich in te schrijven voor onze nieuwsbrief. In de nieuwsbriefsoftware wordt enkel uw mailadres opgeslagen. Emailadressen worden nooit gekocht. Elke klant is vrij om zijn mailadres in te vullen op de aankoopbon of niet.

Voor de versturing van onze e-mail nieuwsbrieven doen wij een beroep op een Belgisch bedrijf : YMLP. Hun service wordt aangeboden met hun eigen privacy-regels die u hier kan raadplegen: https://www.ymlp.com/privacy_policy.html.

Het is ten alle tijden mogelijk u uit te schrijven uit onze mailinglijst d.m.v. een simpele link onderaan de nieuwsbrief. Elke nieuwsbrief die u toekrijgt van ons, wordt automatisch voorzien van de optie om eenvoudig met een klik

‘uitschrijven’.

 

BEWAARPERIODE

De mailadressen worden voor een onbepaalde periode bewaard in onze nieuwsbriefsoftware (YMLP).

 

INKIJKEN VAN GEGEVENS

Wenst u de gegevens die we van u bijhouden in te kijken, dan krijgt u van ons op eenvoudig verzoek per email een screendump van uw data. Desgewenst kunt u ze laten verwijderen.

 

VRAGEN

Heeft u nog vragen ? Is iets niet duidelijk ? U kan ons steeds bereiken via info@mersauvage.be  .
MER SAUVAGE – BVBA GERALIE, Graaf d’Ursellaan 20, 8301 Knokke-Heist.

Tel. 050/51 13 86

 

Deze privacy-instellingen zijn van toepassing vanaf 12 mei 2018.

btt